Det är vi som arrangerar Guldjubel

Scrolla ner för att läsa om våra arrangörer.

Snabblänkar

Företagarna Kristianstad

Företagarna är Sveriges största organisation för företagare.

Vi driver opinion för att förbättra företagarklimatet och göra det enklare att starta, driva, utveckla och äga företag.

Företagarna företräder över 70 000 företagare och har 250 lokalföreningar.

Vi erbjuder nätverk, kunskap och praktisk hjälp samt driver utvecklingen för ett bättre företagarklimat, så att företagare får rätt förutsättningar för att kunna utveckla sin verksamhet och nå sina mål.

Läs mer på foretagarna.se

Krinova Incubator & Science Park

Krinova är en katalysator för utveckling och innovation i samhället. Med stort engagemang, bred kompetens och en bank av metoder och verktyg driver vi på innovationskraften i små och medelstora företag. Vi hjälper entreprenörer att nå sin fulla potential. För oss är samverkan centralt. Det är så utmaningar finner lösningar, ny kunskap föds och nätverk breddas. Vi står inför globala utmaningar inte minst kopplat till klimatförändringar, folkhälsa och livsmedelsförsörjning. Det är i samverkan mellan företag, akademi, kluster och innovationsmiljöer som lösningarna finns. Krinova är en spindel i nätet och motor för att driva på utveckling och innovation för hållbar tillväxt.

Läs mer på krinova.se

Kristianstads kommun

Kommunen där det bästa av flera världar förenas. Här finns lugnet med varierad natur, men också spännande och annorlunda upplevelser och social gemenskap. Det är bara 90 minuter med tåg till Öresunds storstäder och den internationella flygplatsen. Kommunen har cirka 85 000 invånare och av dessa bor omkring 40 000 i centralorten Kristianstad. Till ytan är kommunen den största i Skåne med sina 1 346 km².

Läs mer på kristianstad.se

Kristianstad - Orangea staden

Kristianstad är inte bara känd för sin geografiska placering under havsytan. Här är det också nära till allt; havet, naturen, kulturen och kontinenten. Närheten gör det enkelt att leva i Kristianstad. Som handelsstad och med sitt rika kulturliv och sin positiva puls är det också kul att leva i Kristianstad. Varför är då staden orange? Kanske för att vi har ett färgstarkt handbollslag, men framför allt för att färgen signalerar värme och vänlighet. Varmt välkommen till Kristianstad – här är alla en del av den orangea staden.

Läs mer på denorangeastaden.se

Marknadsföreningen nordost skåne

Marknadsföreningen Nordost Skåne vill främja, uppmärksamma och delge bra marknadsföring. Vi vill öka marknads- kunskapen i Nordöstra Skåne och vara det naturliga nätverket för de som är intresserade av marknadsföring och försäljning. Föreningen, som är ideell, bildades den 30 oktober 1940 och är idag nordöstra Skånes största nätverk för människor som har ett intresse för marknadsfrågor, trender och tendenser.

Läs mer på marknadsforeningen.net

Nyföretagarcentrum Kristianstad

NyföretagarCentrum Kristianstad är ett centrum för information och kontakt- skapande för att utveckla nya affärsidéer. NyföretagarCentrum har ett väl fungerande nätverk och samarbete med kunniga företrädare för näringslivet, företagsorganisationer, Almi företags- partner, Kristianstad kommun, banker och revisorer. Syftet är att genom kostnadsfri och konfidentiell rådgivning medverka vid tillkomsten av nya livskraftiga företag. Vi startade verksamheten 1991

Läs mer på nyforetagarcentrum.se

Sparbanken skåne

På Sparbanken Skåne jobbar vi utifrån en tydlig filosofi: att vara en närvarande bank för människorna, näringslivet och samhället där våra kunder bor. Som namnet antyder är vi en bank med stolta rötter i Skåne. Det gör att vi har fullt fokus på södra Sverige där våra kunder arbetar och bor. Vi jobbar hårt för att lära känna dig, förstå din vardag och möta dina behov. Oavsett vem du är, privatperson eller företagare, stor eller liten, ung eller gammal, är du välkommen till oss.

Läs mer på sparbankenskane.se

Top