Guldjubel 2021 Vinnare

Under Guldjubel 2021 ska inte mindre än tio prestigefyllda priser delas ut mellan april till december månad för att hylla våra fantastiska näringshjältar. Här presenteras vinnarna från respektive priskategori som hittills mottagit pris

Snabblänkar

Årets Företag

Nominering Årets Företag 2021:

Årets Företagare 2021
Från att ha startat som ett litet enmansföretag 1991 till en ledande bilverkstad med den största skadeavdelningen i södra Sverige och en unik kompetens inom lackering och rekonditionering, med ca 50 anställda.
Tack vare det breda kunnande som finns i företaget tas allt an från den splitternya miljöbilen till den gamla veteranen
Hela anläggningen styrs av avancerade datasystem, vilket borgar för ett perfekt slutresultat och minskar belastningen på miljön.

Med tanke på miljön användes dessutom bara färger som är miljögodkända, återvinner allt som går att återvinna och använder så lite energi som möjligt
Miljö- och teknikfrämjande genomsyrar hela verksamheten och kärnvärden är ordning och reda, kundvård, engagemang samt personalvård
Utmärkelsen Årets Företagare i Kristianstad 2021 går därför till:

Mose Freyer Moses Bil & Lack i Tollarp

Årets Guldambassadör

I mer ett halvt sekel har rest land och rike kring – men aldrig glömt var de hör hemma. Med sin glädje, värme och musik verkar de som starka, goda och uthålliga ambassadörer för vår trakt. På senare år har de till och med fått hela Sverige att upptäcka Huaröd.

Lasse Stefanz utses till 2021 års guldambassadörer i Kristianstads kommun.

Guldäpplet 2021

Vinnaren av Guldäpplet 2021 visar på nytänkande
och kreativitet i sitt sätt att tackla nya utmaningar, vilket andra kan inspireras av. Marknadsföringsinsatsen är inte bara vågad och otippad, utan väldigt rolig, där vinnarbidraget även motiveras utifrån dess positiva resultat. Det är nästan så att man blir sugen på att studera igen.

Vinnare är Högskolan Kristianstad

Årets Uppstickare 2021

Vinnaren av Årets Uppstickare är enligt juryn en
”riktig uppstickare” som visar på snabbt agerande och kreativitet. En rolig marknadsföringsinsats som trots snäv tidsplan och liten marknadsföringsbudget gav positiva resultat i form av feedback från kund samt lyckad försäljning av produkter. Det märks att fantasin har flödat!

Vinnare är Kjellsa Reklamstudio och Bejco

Årets Nyföretag

Nominering Årets Nyföretag 2021:

Vinnarna har tagit sin kompetens och erfarenhet från över 20 år av kommunalt vård- och omsorgsarbete och omvandlat det till ett framgångsrikt företagande. Två pusselbitar som kompletterar varandra när de möter kundens behov har visat sig vara ett framgångsrecept som har skapat intresse spritt över olika uppdragsgivare.

Årets vinnare är: David Jönsson och Robert Volmer, Rodda Ledningskonsulter AB

Guldpennan 2021

Årets Bästa UF-Företag

Nominering Årets Bästa UF-Företag 2021:

Ett UF-företag som med stort engagemang och drivkraft tagit sig an uppgiften att driva ett UF-företag på ett föredömligt sätt. Eleverna har påvisat god entreprenörsanda och har lyckats hitta olika säljkanaler trots rådande pandemi. Med en stilren design samt produkter av miljövänliga material har Kristianstad stått i fokus och en snygg helhet levererats.

Årets UF-företag i Kristianstad är Wash UF

Henriks Stipendium

Henriks Stipendium

Företagets affärsidé – att producera egenritade och designade
dricksglas – är innovativ och ger produkten en unik position på
marknaden. Det finns betydande möjligheter till vidare expansion,
både i Sverige och internationellt. Tillsammans hoppas jag att vi kan skapa ett internationellt varumärke, stötta fler intresseorganisationer och förgylla många middagar med spännande och
snygga glas.

Årets vinnare av Henriks Stipendium är Skapadesign UF

Top